Actualitate

Baia Mare Sălbatică: Tânăr Snopit în Bătaie

Într-un incident șocant, desfășurat în plină zi pe bulevardul Decebal din Baia Mare, un tânăr a fost brutal agresat în ciuda existenței a 169 de camere de supraveghere de înaltă performanță. Cu toate acestea, localnicii afirmă că nu au văzut nimic, subliniind ineficiența sistemului de supraveghere

Desi bulevardul este echipat cu un număr semnificativ de camere de supraveghere, un tânăr a fost victima unui atac brutal, fiind lovit cu pumnii și picioarele de către doi indivizi. Cu toate acestea, camerele de supraveghere nu au furnizat nicio informație utilă în cazul acestui atac violent.

O residentă locală a reușit să surprindă imagini video ale incidentului, subliniind lipsa securității în municipiul Baia Mare. Cu toate acestea, oficialii din cadrul Primăriei și Poliției Locale par a fi rezervați în a oferi detalii și soluții clare.

Jurnaliștii de la www.vasiledale.ro și www.baiamaretv.ro au încercat să obțină un punct de vedere oficial, dar răspunsurile au fost evazive și incomplete. Dispeceratul Poliției Locale Baia Mare a indicat că nu a fost sesizat cu privire la incident, sugerând că cei afectați ar trebui să depună o plângere la poliție.

citeste mai mult pe antena24.ro

Related Articles