Social

Horia Vlădescu si Mihai Căldăraru au impartit 60 de Pachete cu Dulciuri

Mihai Căldăraru, cunoscut pentru acțiunile sale filantropice, a unit forțele cu dl Horia Vlădescu, administratorul societății SCAN MED SRL, pentru a aduce bucurie în inimile copiilor instituționalizați. Cei doi au distribuit cu generozitate 60 de pachete cu dulciuri la Centrul de Plasament Ciresarii 2 din București.

Evenimentul caritabil a fost denumit „Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare” și a reunit personalități implicate în domeniul asistenței sociale și protecției copilului.

Alături de Mihai Căldăraru și Horia Vlădescu s-au alăturat doamna Florentina Popescu, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, dl Vlădescu Horia, dl Gruia Alberto Daniel, președintele Asociației Europene pentru Protecția Familiei, și personalul Centrului de Plasament.

Mihai Căldăraru, cunoscut ca Omul Faptelor Bune, și dl Vlădescu Horia au exprimat dorința de a continua activitățile filantropice și în zilele următoare.

Gestul lor nu doar a adus zâmbete pe chipurile copiilor, ci a evidențiat și importanța implicării în comunitate și sprijinul acordat celor aflați în nevoie. Aceste acțiuni caritabile demonstrează că solidaritatea și empatia pot aduce lumină în viețile celor care trec prin momente dificile.

Related Articles