Politica

Nicolae Ciucă la Aleșii Locali Liberali: „Nu Există Soluție Magică” pentru Bugetul de Stat

Nicolae Ciucă a adresat un mesaj clar aleșilor locali și liderilor de organizații liberale adunați la întâlnirea regională a Ligii Aleșilor Locali liberali din regiunea Sud-Vest Oltenia, desfășurată la Slatina. El a subliniat că nu există o soluție magică în privința gestionării cheltuielilor bugetare și colectării fondurilor pentru bugetul de stat.

Ciucă a transmis că abordarea corectă este ancorată în realitate și se bazează pe resursele reale colectate, care să fie așezate în visteria statului pentru a asigura necesarul de finanțare al proiectelor. „Nu există soluție magică, există doar soluție bazată pe realitate, bazată pe ceea ce am reușit să colectăm, să așezăm în visteria statului și, de acolo, să putem să asigurăm ceea ce avem nevoie pentru îndeplinirea proiectelor noastre”, a declarat Ciucă.

În contextul unei conferințe a aleșilor locali ai PNL, Nicolae Ciucă a abordat temerile legate de populism și creșterea curentelor extremiste în Europa și în România. El a subliniat importanța adevărului, realității, sincerității și onestității față de alegător ca elemente fundamentale pentru câștigarea credibilității în fața acestor curente. Liderul PNL a respins ideea unei soluții magice, insistând asupra necesității de a gestiona bugetul țării în mod realist și sustenabil.

Related Articles