Showbiz

Sore a făcut anunțul la un an de la despărțirea de tatăl fetiței

Sore a făcut anunțul la un an de la despărțirea de tatăl fetiței. Artista se bucură de un mega succes în plan profesional, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, însă personal, nu și-a refăcut viața până acum. Deși a început o poveste de dragoste cu fostul soț al Oanei Matache, nu a durat foarte mult, iar acum este din nou o femeie singură.

Recent, cântăreața a dezvăluit că are o relație foarte bună cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Mai mult decât atât, Sore a subliniat faptul că Mircea Julean este un tată foarte implicat și extrem de atent la nevoile lui Erin. De altfel, aceasta a ținut să precizeze că fiica lor este pe primul loc în viețile ambilor părinți.

Ne înțelegem foarte bine, e un tată extrem de implicat, atent și iubitor. Erin e un copil norocos pentru că are doi părinți care o iubesc enorm și pentru care ea este prioritatea numărul 1.

Sunt un om iubit, am oameni buni alături de mine. Implicarea lui Mircea este foarte mare, apoi am bona, bunici… Nu mă plâng absolut deloc, am timp și loc să îmi îndeplinesc și eu visele mele, ceea ce este minunat.”, a mărturisit Sore