Actualitate

Asigurarea Căldurii și a Apei Calde în București: Nicușor Dan Speră în Îmbunătățiri

Odată cu sosirea iernii, provocările legate de furnizarea apei calde și a căldurii au devenit din nou o preocupare majoră pentru locuitorii din București.

Într-o declarație recentă, Primarul General Nicușor Dan a vorbit despre eforturile depuse pentru a îmbunătăți situația și a asigura că bucureștenii nu vor îngheța în propriile locuințe.

Într-o încercare de a gestiona eficient sistemul de termoficare, care are peste 75% din conducte vechi de peste 30 de ani, primarul a explicat că au fost înregistrate câteva avarii majore în sistemul de furnizare a căldurii. Cu toate acestea, el a evidențiat că, în ciuda problemelor, numărul de avarii a scăzut în comparație cu anii anteriori.

Nicușor Dan a subliniat că unele puncte critice din sistem au fost afectate, cu precădere în zona Parcului Tineretului. Cu toate acestea, el a menționat că, în general, sistemul a funcționat bine, având peste 95% din capacitatea sa în stare bună de funcționare, furnizând atât căldură, cât și apă caldă. Primarul a indicat că, deși mai există zone cu probleme, eforturile constante sunt depuse pentru a remedia situația.

În timp ce mulți bucureșteni se confruntă încă cu dificultăți în obținerea agentului termic, Nicușor Dan rămâne optimist că situația se va îmbunătăți în această iarnă. Cu investiții și schimbări semnificative în infrastructură, Primăria își propune să ofere un confort termic mai bun locuitorilor Capitalei.

Related Articles