Actualitate

Bătrâni căsătoriți cu forța, bătuți și sechestrați

Caz incredibil in Capitală. Șase bătrâni vulnerabili au fost forțați să se căsătorească, toți cu membrii aceleiași familii. După căsătorie au fost sechestrați și bătuți pentru a li se lua casele. Victimele au fost găsite de polițiști și eliberate. Membrii grupării au fost reținuți pentru 24 de ore. În urma perchezițiilor, Poliția a ridicat mai multe telefoane, documente, dar și aproape 200.000 euro și aproape 2 kg de aur.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma punerii în aplicare a mandatelor de percheziţie domiciliară, au fost ridicate mai multe bunuri, precum telefoane, un laptop, medii de stocare, înscrisuri (privind atât situaţia juridică a mai multor proprietăţi care au aparţinut persoanelor vătămate, cât şi situaţia medicală a acestora), 182.200 de euro, 1.8 kilograme de bijuterii din aur si 800 de grame de bijuterii din argint, în vederea continuării cercetărilor.

”De asemenea, cele 10 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor (3 bărbaţi şi 7 femei) au fost reţinute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate în faţa magistraţilor cu propuneri legale”, a transmis sursa citată.

Related Articles